ГЕРАНА ВИЛИДЖ С. ОРИЗАРЕ Gerana Village

Какво Трябва Да Знаете За Нас

Ако искате да отпразнувате своето тържество, да се насладите на богата шоу програма, да опитате традиционна българска кухня – тук е вашето място! Етнографски комплекс “Герана Вилидж” се намира на 15 км. от Слънчев бряг и същевременно е обгърнато от тишината и спокойствието на Стара планина. Ресторантът ни разполага с 500 места, тук може да опитате разнообразна и автентична българска кухня, с домашни продукти от нашата градина. При нас ще се насладите на едни от най- атрактивните шоу- спектакли включваща богата фолклорна програма, спиращо дъха представление на нестинари, танцуващи върху жарава, вариететно шоу и аниматор за децата. В допълнение може да разгледате традиционната ни етнографска изложба с народни носии и вещи от бита на нашите предци, както и зоокът с различни диви и домашни животни-…….(какви са животните). Комплексът предлага провеждане на всякакъв вид събития и тържества- сватби, кръщенета,абитуриентски балове, рождени дни, банкети, частни и фирмени партита. Комплекс „Герана“ разполага с действащ параклис, построен и изрисуван в най-добрите традиции на българската иконопис. Наречен „Св Димитър“, той можеда бъде използван за различни църковни ритуали - сватби, кръщенета и други. За вашето удобство предлагаме хотел, от който вие и вашите гости можете да се възползвате.

Мястото където всеки открива нещо за себе си...мястото, което ще Ви разтърси из основи

Bulgarian Authenticity

Очаквайте от нас

Loading...
News

Последни новини

testimonials

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНИТ

Ние отделяме нужното внимание на всеки наш клиент, като за нас е важно вие да се почувствате специални. Бъдете част от нашето голямо семейство! Очакваме Ви!

LocationS

Контакти

Можете да ни откриете на следния адрес
Не забравяйте и за нашия телефонен номер.

Телефон —+359 887 333 215

Адрес —ул. Яне Сандански 11 с.Оризаре, Община Несебър; България

Имейл — gerana.village@gmail.com

Посетете ни — уговорете си среща с нас

Бъдете наши гости! За всякакви въпроси, можете да ни пишете през контактната ни форма или да ни позвъните на посочения телефонен номер!

  Позвънете

  +359 887 333 215

  Пишете

  gerana.village@gmail.com

  Адрес

  с.Оризаре
  ул. Яне Сандански 11